torsdag 26 september 2013

Lokalkändis?

Idag var jag och Moa med i en lokaltidning här i Gävle. Förra veckan blev jag intervjuad av en supertrevlig tjej som ville veta mer om Moa och om det syprojekt jag skrivit om tidigare. Vill du läsa kan du göra det via denna länk.

Vill du läsa mer om projektet kan du göra det här.

I det "vanliga" livet så är allt fint. Moa knallar på och har börjat gilla att vi läser för henne. Som jag längtat efter det! Att få sitta med henne i knät, när som helst böja fram huvudet och sniffa henne i håret, känna hennes hand mot min arm, det är inget annat än en lisa för själen. Hon är fortfarande ledsen när jag lämnar henne på förskolan och det känns fortfarande lika jobbigt. Men det kanske är som så att hon behöver vara lite ledsen? Hon kanske vill sakna mig när jag går? Vem vet?

Den här fina bilden tog reportern på mig, Moa och Moas prematurdocka. Dockan beställde jag från http://www.pytteliten.net/sv/ för över ett år sedan. Jag tar inte fram den så ofta men är väldigt glad över att ha den. Vilket förhoppningsvis Moa också kommer att tycka så småningom.Foto: Angelica Ränttilä.

1 kommentar:

 1. Hej Anna!
  jag har försökt att läsa i kapp lite! Kommit av mig av att läsa bloggar och blogga själv! Synd för det är så roligt att gå tillbaka och läsa!
  Iaf, det jag ville få sagtär hur himla fin hon är er lilla eller nja stora idag Moa!
  Det fanns ett par bilder längre ner där hon kändes så otroligt stor! Och så himla söt!
  Så roligt att läsa att allt går så bra med skola och förskola trots tårarna ibland.

  Ha det bäst!
  Kramar!

  SvaraRadera