söndag 28 oktober 2012

Pappa/Moa-dag.

Det började med att jag fick sovmorgon, alltid lika skönt. Att få vakna av sig själv är underbart! Förresten så började det lite tidigare än så. När Moa vaknade en sväng vid fyra-tiden var det pappa som tog med henne ner och matade. Det om något är ju skönt att slippa ibland. Vid sju gjorde de morgon och jag tror inte ens jag hörde när de klev upp. När jag klev upp några timmar senare hade de hunnit med både promenad och Moas lunch. En Moa som var mätt i magen och en pappa som var hungrig som en varg åkte iväg till köpis för att handla lite. Under tiden började jag med vår något sena höststädning av trädgården. När de kom tillbaka sov Moa lämpligt nog så vi kunde göra klart ute.

Moa somnade vid åttatiden men vaknade igen vid halv ett. Efter mat brukar det oftast bara vara att lägga henne igen men inte inatt. Nu är klockan halv tre (halv två?) och det låter som att hon äntligen kommit till ro. Så fort jag lagt henne i sängen har det blivit gnäll, vet inte hur många gånger jag sjöng "blinka lilla..." Testade till och med att lägga henne i vaggan men det var samma visa där. Nu har vi nyss varit nere och traskat genom kök, vardagsrum och hall i ca en kvart. Så fort hon gnuggade sig i ögonen gick jag upp med henne. Nu ligger både hon och jag i hennes rum. Moa i spjälsängen och jag i extrasängen vi ställt hit. Där tänkte vi till! :)

Bilden är tagen tidigare när vi satt och lekte vid köksbordet. Och ja, det är en dreglis hon har på huvudet. Hon tyckte tydligen den var lite mysig eftersom hon inte tog bort den. Fast hon ser lite frågande ut. Och söt.

2 kommentarer:

 1. Mysigt och viktigt med pappatid :) Sovmorgon längtar jag efter något enormt! Men den som väntar på någe gott... ja ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntar ibland alldeles för länge. ;)

   Man har ju oftast inget att välja på med smått men tack vare att hon alltid fått flaska brukar pappa ta henne en morgon på helgen. Så skönt!

   Radera