onsdag 7 augusti 2013

Spontantripp

Det blev en spontanresa till Stockholm! Pär skulle ner och jobba och istället för att vara hemma följde vi med. Och tur var väl det eftersom det blev en hotellnatt av det hela. En liten minisemester. En kväll att ignorera alla måsten som finns på hemmaplan, röja i kök, plocka ur diskmaskin, plocka i diskmaskin, hänga tvätten som fortfarande ligger i maskinen! Hoppsan! 

Jag och Moa passade på att träffa två marsmammor och deras söner. Vi var till nåt som heter parklek. Inte lekpark utan parklek. Och himmel och pannkaka vad det skulle vara najs att ha en sån hemma i vår stad. Det var tre inhängnade lekplatser varav en var speciellt för mindre barn. Det fanns en fikaplats under tak där en grill var igång. I huset som stod i den största lekplatsen kunde man köpa korv om man inte hade med sig egen. Det fanns också dryck och nån gobit att köpa. På alla tre platserna fanns sandlådor med hinkar, spadar och sandkakeformar. Man behövde inte ha med sig nåt annat än ett leksuget barn. Fantastiskt! 

När P slutat jobba åt vi middag i Kungshallen och tog en sväng på stan innan det var dags att gå tillbaka till hotellet och matta en trött Moa. Imorgon blir det ett besök på Stoff och Stil! 1 kommentar:

  1. Söt unge!!!
    Åh det hade varit så kul att träffa er!
    Vilken park hängde ni i. Inne i city eller?

    Kram!

    SvaraRadera