tisdag 24 juli 2012

Globetrotter-Moa

Kanske inte Globetrotter men Sverige-trotter iaf. Imorse vaknade vi i Kalmar och nu har vi precis lagt oss i en mjuk och skön hotellsäng i Varberg. Biltiden går jättebra eftersom hon sover mesta tiden. Med stopp för blöjbyte, mat och sträcka på kroppen/gosa med mamma och pappa går det ingen nöd på fröken. Sen några nätter tillbaka sover hon hela natten igen och väcker oss med glada tillrop vid åtta-nio på morgonen. Sämre kan man ju ha det som småbarnsförälder! Och det gör ju att vi inte kommer att tveka att åka någonstans igen.

Imorgon ska vi tillbringa några timmar här i Varberg innan vi far vidare mot Göteborg. Jag har redan koll på ett passande hotell och jag har tagit reda på var stoff och stil ligger. Vad mer behöver man veta? Den planerade dagsetappen imorgon är kort och det känns skönt. Nog för att man ser mycket av Sverige i bilen men det ska bli skönt att inte stressa iväg så fort vi checkat ut.

Moa sov första natten på resan i sin vagn men på morgonen hade hon glidit ner såpass att hon var halvvägs in i nätkassen med fötterna. Känns inte okej så nu får hon sova mellan oss i sitt babynest. Mysfaktorn är hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar