tisdag 3 juli 2012

Utslagen.

Moa har feber. Inte mycket men tillräckligt för att det ska märkas på henne. Hon sover mycket och oroligt. Halvvaknar och gråter men somnar om jag lägger min hand på hennes kropp. Sover bäst i rullande vagn eller i mitt knä. Men hon äter okej och kissar. Har till och med lurat av henne några fniss när hon varit vaken.
Undrar om det är tänder på gång eller om det är en lätt förkylning? Hon är inte hostig eller rosslig men jag känner heller ingen liten vass tand.

För övrigt är jag så jävla less på korrigera henne dit och korrigera henne dit. Förklara för folk som inte förstår (det klart jag inte begär att alla ska förstå!). Less på att varje gång jag får frågan hur gammal hon är fundera på hur jag ska säga. Less på att det inte fick vara enkelt. Less på att det blev så här men att med ett leende säga: men det gick ju bra. Det klart att jag inte är less på att det gick bra. Men jag är less på att det inte är en självklarhet.

Idag är jag lite ledsen.

6 kommentarer:

 1. Förstår dig helt och hållet, får se hur länge man får hålla på, nästa torsdag är Enya 4 månader, ser dock fortfarande någorlunda nyfödd ur, mycket söt men krångligt att svara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror helt på vad jag är på för humör och vem som frågar... men ja, idag är jag less!

   Radera
 2. Känner igen precis vartenda ord av det du skriver här..

  Hoppas både du o Moa mår bättre imorn. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas Moa kryat på sig. Inge kul med hängiga små älsklingar.

  Jag förstår vad du menar. Men känner inte likadant.
  Jag säger alltid korrekt ålder. Stolt som en tupp.
  Visst då följer oftast följ frågor. Och först då väljer jag den kortare lr längre varianten ;)

  Att säga att hon är prematur för världen är lika med att säga att hon är ett MIRAKEL ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt! Jag tror att jag nånstans är rädd för att folk ska förminska vår resa genom att rycka på axlarna och säga men hon är ju stor nu. Svårt att förklara hur jag menar. Du gav mig i alla fall en tankeställare. :)

   Radera