måndag 30 april 2012

Mys!

Läste i en tråd på ett forum att order mys var det ord de irriterade sig mest på. Det var fredagsmys, mys med familjen och ja mys i största allmänhet helt enkelt. Själv gillar jag ordet och tycker det låter precis det som det betyder; mys!

Och sån dag har vi haft, en riktig mysdag. Pappa har varit ledig så hela familjen har varit på hemmaplan. Tänk om man kunde få vinna en massa pengar så båda kunde vara hemma. I tre år minst! Det vore något det. För det är ju då familjen är som bäst, när vi är tre! Moa älskar att borra in huvudet i pappas halsgrop när hon rapats färdigt, hon somnar ofelbart då. Så gör hon aldrig på mig. Hon har också börjat pilla honom i skägget när hon ligger på hans arm. Det är så härligt att se att redan nu delar de två saker som jag aldrig kan erbjuda, aldrig kan ersätta. Far och dotter knyter ihop sig med varandra och jag är säker på att det är en knut som aldrig glider upp.

Vi skippade kasen i år men tog en lite kvällspromenad. Tyvärr såg vi inga fyrverkerier som vi hoppats på men vi hörde smällarna. Moa hade sina hörselkåpor på sig för säkerhets skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar