onsdag 4 april 2012

Sprutor.

Igen. Men bara helt vanliga vaccinationer idag. Och ytterligare ett bevis på att våra liv är back on track. Lillefis fick glukos som jag sparat för detta tillfälle. Men vet ni, jag tror det mer är för mammans skull nu för tiden. Får för mig att hon blivit för stor för att det ska ha effekt. Hon blev jätteledsen såklart när de stack henne. Vänligt nog var det två sköterskor som stack i varsitt lår samtidigt. Låter brutalt men på det viset blir det bara ett "trauma". Jag kände mig som ett proffs när jag satt där med Moa på knäet. Gjort det förr. Med den otroligt viktiga skillnaden att jag kunde krama och trösta henne efteråt.
Vi vägde henne också och nu är det nära! Moa väger idag 4910 gram och hon glider säkert över till fem kilo imorgon. Fem kilo och jag fortsätter sakta men säkert rensa bort urvuxna kläder från hennes byrå.

Som ett brev på posten kom även febern frampå eftermiddagen. Nu har vi givit Alvedon och hoppas på att vi alla får sova inatt.

2 kommentarer:

 1. Vi va o fick sprutor i måndags o feber här också:/ men det är skönt o veta vad den kommer av ivf:)
  Jag blir så imponerad hur duktig Moa är att gå upp i vikt!!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hon har nog viktuppgång programmerad i generna! Närå det är jätteskönt att inte behöva tänka på hennes vikt längre.

   Radera