fredag 13 april 2012

Trött bäbis = utvilad virkerska!

Imorse vaknade vi av klockan, både jag och pappa. Jag i lätt förvirring undrar om pappa varit upp i natt och matat Moa eller om jag är så snurrig att jag glömt att jag gjort det. Men inte, vår lilla tjej har nämligen sovit en hel natt! Inte förrän kvart i åtta tyckte Moa att det var dags för frukost. Så på den biten ligger hon lite före sin korrigerade ålder på sex veckor. Inte mig emot.För omväxlings skull fick hon ta förmiddagsluren i bara blöja. Och då jag ville passa på att göra mig i ordning samtidigt blev det i vaggan. Hon brukar annars bara sova för natten i den. Men det gick som synes hur bra som helst.
4 kommentarer:

 1. Hon är så otroligt SÖT!!!
  Härligt att få sova:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som alltid suger jag åt mig och säger tack å Moas vägnar! :)

   Ja, det är underbart att sova!

   Radera
 2. Tack så mycket för rara ord :-)! De värmde gott denna lördag :-)!
  Ett tips ang sjalen är att skriva ner spindelmönstret på ett papper istället. Så behöver du inte räkna på diagrammet varje gång :)!

  Typ såhär:

  9 lm
  6lm, 4 stlp, 6 lm
  8 lm, 4 fm, 8 lm
  12 lm, 4 fm, 12 lm
  14 lm, 6 fm, 14 lm
  16 lm, 8 fm, 16 lm
  14 lm, 6 fm, 14 lm
  12 lm, 4 fm, 12 lm
  8 lm, 4 fm, 8 lm
  6 lm, 4 stlp, 6 lm
  9 lm
  Jag har för mig att det är såhär spindeln ser ut, men det är nog bäst du kontrollräknar enl diagrammet, då jag körde efter minnet :-D!

  Lycka till med sjalen nu... och ha en fortsatt go helg :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart grej där, jag började faktiskt komma ihåg mönstret men ändå var man där och kontrollräknade. En fusklapp ska fixas omgående.
   Tack!

   Radera