tisdag 17 april 2012

Skynda skynda...

..nu är det bråttom! Vill faktiskt göra ett inlägg varje dag men käre du där uppe, ge mig fler timmar på dygnet är du snäll! Inte det, nej.

Det har varit hockey idag och sambon har suttit klistrad framför tvn, han som avskyr sport om det inte involverar en motor. Det har inneburit att han kunnat ha Moa i famnen hela kvällen. Tack och lov, för idag har hon varit kinkig så lite avlastning satt som en smäck. Vet inte vad det varit med lillefis idag. Misstänker ett utvecklingssprång av något slag. Dels det här med att sova hela nätter som hon började med helt själv för några dagar sedan och dels hennes närhetsbehov. Nu vill hon vara i famnen ännu mer och då nära ansiktet. Idag var hennes aptit inte heller vad den borde vara men kvällsmålet satte hon i sig hela flaskan så det är inget som oroar mig.

Jag har läst att bäbisar har utvecklingsfaser bland annat vid fem och åtta veckor. Eftersom Moa är som Moa är skulle det kunna vara åttaveckorssprånget som kommit nu. Spännande att se hur natten blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar