lördag 24 mars 2012

And the beat goes on.

Resten av dagen fortsatte med samma tema som den började; med en missnöjd Moa. Tänk vad enkelt om man kunde fråga vad som var fel, vad man skulle göra för att ställa allt till rätta.

Lactuloset har i alla fall den effekt det ska, hon bajsar som aldrig förr. Tror jag bytte fyra blöjor inom loppet av en och en halv timme! Och efter har vi hunnit med en till. Stackarn, tycker lite synd om henne men det är ju av en god anledning. Vill inte riskera att ploppa ut bråcket igen. Kirurgen tyckte vi kunde ge lactulos i två veckor för att underlätta för henne och snart har första veckan gått.

Vi hann med en solskenspromenad som avslutades med lite regnstänk. Det är så skönt nu att våren sakta kommer. Det var till och med så skönt att jag packade ner henne i vagnen vid halv nio och tog en kvällspromenad. Tänkte att hon skulle behöva sova lite längre än en timme som hon gjort under dagen. Hon sov fortfarande när vi kom hem så då fick hon fortsätta med det.

6 kommentarer:

 1. Hur mycket lactulos ger ni?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon får 2 ml på morgonen. Tror det är ganska lagom för henne, lite mycket kanske..

   Radera
  2. Ok:) Hugo får 2,2 ml (haha viktigt m ,2 haha;)

   Radera
  3. Imponerande att du lyckas mäta upp så exakt! Har du spruta kvar från Neo-tiden kanske? :)

   Radera
  4. Har ganska många kvar:)fick en hel drös med oss hem från uppsala så vi kunde mäta upp alvedon:) har även massa flaskor därifrån som vi hade mjölken i när jag pumpade där:) diskar ur dom o använder dom igen, perfekt!:)

   Radera
  5. Jag har också ett gäng sprutor kvar, det är ju bra att ha! Flaskor blev det två kvar här hemma men jag använder dom aldrig. Än.

   Radera