söndag 4 mars 2012

Söndagslat

Idag måste Moa ha känt på sig att hennes föräldrar var i behov av lugn och ro. Och antagligen behövde hon det själv också. Dagen har tillbringats i soffan, med vissa avbrott för matlagning och blöjbyten. Moa har kört igenom hela sin repertoar av knorrande men inget oroväckande. Bråcket har hållit låg profil och det känns jättebra. Tänk om det kunde få fortsätta så fram till operationen...

Vi hade besök idag. Pappa Pärs chef med fru och bebis var här. Deras flicka föddes tio dagar före Moa men fullgången såklart. Trots att vi är så duktiga på att förklara för alla hela tiden att Moa är en mars-bebis än så länge så blev vi lite chockade över hur stor skillnad det var på våra tjejer. Märkligt hur man fungerar! Men det var roligt att träffa henne och hennes föräldrar. Jag börjar bli så nyfiken på hur Moas utveckling kommer att fortlöpa.

Mamman har legat på sofflocket och planerat nästa syprojekt. Klart lillefis ska ha en lekmatta! Har kikat ut ett gäng tyger som såklart matchar vimplarna och det hela kompletteras med en baksida av mjuk denim.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar