söndag 18 mars 2012

Ett samtal

Från barnkirurgen i Uppsala. Redan när jag såg att det var dolt nummer som ringde började jag ana oråd. Ska det bli inställt nu? Och det var såååå nära berättade uskan som ringde. De hade fått in magsjuka på avdelningen och blivit tvungna att ställa in en massa operationer. Så dit var vi inte välkomna.

Däremot var vi varmt välkomna till 95f istället. Moa ska ju få ligga där på bevakning efter operationen och då kunde de ta emot oss innan också! Låter lite taskigt men jag är lite glad att magsjukan går uppe på 95b, trivs på f. Där har vi varit mer och har koll på hur allt fungerar. Det bådar gott.

Nu är Moa nyduschad och ligger pyjamas på ett rent lakan som vi lagt i vagnen. Mamma och pappa är nyduschade och vaggan är nybäddad. Nu har vi gjort det vi kan för att hålla henne ren. Hon får äta fram till kl åtta imorgon bitti. När vi kommit fram till Uppsala blir det en träff med narkosläkaren och en till dusch, op.kläder på. Sen tror jag vi blir ringda till operation vid 13-tiden. Tänk på oss då.

7 kommentarer:

 1. Vad söt hon är! :) Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och tack! Jag suger åt mig å Moas vägnar... :)

   Radera
 2. Tänker på er redan å lovar att tänka lite extra vi 13;)
  Lycka till nu å pussa gull ungen från oss. Kram kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är pussad på från er. Tack Petra! Kram

   Radera
 3. Ett stort lycka till på den efterlängtade dagen.
  Klart det kommer gå bra. Moa är stark!
  Det har hon ju visat upprepade ggr genom att bara vara här efter en tuff resa frå v 28.
  Mamma, pappa och övriga nära kära är mäkta stolt över denna söta sessa.
  Som förhoppningsvis från och med denna veckan kan få börja leva ett liv utan smärta. DET ÄR HON VÄRD!

  Jag och Skruttfia håller tummarna och kniper med tårna hela dagen. Styrke kramar till er alla tre men framför allt till Moa som måste separeras från mammas trygga famn!

  SvaraRadera
 4. Tack söta du! Ja, nu hoppas jag att det är nog med sjukhus för hennes del! Skönt dock att vara på ett ställe där de är fantastiska med prematurer och spädisar. Tack för hållna tummar och knipande tår.

  SvaraRadera
 5. Kl är sen em nu. Hoppas att det gått bra, att den enkla operationen gick att genomföra och att Moa åter igen får tröst i eran trygg famn.

  SvaraRadera