lördag 10 mars 2012

Nattpyssel

I väntan på att lillefis vaknar och vill ha första nattmålet pysslade jag lite. Har äntligen ramat in hennes första body och första mössan jag köpte till henne. Japp, det är samma mössa jag visat upp tidigare. Numera kan hon inte alls ha den!

8 kommentarer:

 1. Vilken bra ide att rama in de första kläderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hemma här skulle de nog försvinna i den allmänna röran annars...

   Radera
 2. Va fint!:)
  Så hållet jag också på att fixa, men jag ska ha kortet på honom när han har bodyn första gången på sej i ramen också:)
  Så mysigt med lite minnen o påminelser om hur små dom var:)
  Nu är han ju snart 6mån o snart 6(!!) kilo:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora killen! Jag blir lite nyfiken på hur ni haft det? Utvecklas han som förväntat? Är ju så förväntansfull inför första svarsleendet och allt sånt!!
   Fick inte plats med nåt foto i den ramen. Har en bild på henne i bodyn som får hänga bredvid istället....

   Radera
 3. Hur har du gjort när du ramat in bodyn? Har köpt en liknande ram jag också och tänkte rama in. Vad har du bakom bodyn, papper eller tyg? Fäste du den på nåt vis så den inte ska glida ner? Jag älskar att pyssla men jag är inte så kunnig! ;) Hehe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På gallerix köpte jag färgad kartong som de skar till åt mig och hade som bakgrund. Där köpte jag ram och ett fint passe partout (stavning?) oxå. Bodyn ligger bara klämd mellan glas och bakgrund, borde ha strukit den men.... sen kanske. Det är kul med pyssel och det är ju det som är så bra, man behöver inte kunna så mycket!

   Radera
 4. Ok! =) Då kanske det fungerar med vanligt papper bakom också, jag testar! ;) Det är en passepartout i min ram också =)

  Nej det är sant, man lär sig på vägen! =) När jag var liten var jag pysselmaja själv, målade och sydde och gjorde grejer i trä, kom på helt egna idéer fast jag gick i låg o mellanstadiet. Nu är den fantasin heeeelt bortblåst, tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar säkert.
   Surfa runt lite så hittar du mycket roliga idéer att inspireras av. :) Jag har lite snöat in på virkning jag...

   Radera