måndag 9 april 2012

Ny vana?

Moa har hittills somnat för natten nere med oss, i vagn eller i famn. Tvn står på och vi pratar och rör oss i rummet. Efter första nattmålet har hon lagts i vaggan så gott som sovande. Har de senaste dagarna funderat på om vi gör henne och oss själva en björntjänst. Så ikväll efter det sista kvällsmålet, fortfarande vaken men trött gick jag upp med henne. Tänker att det kan vara bra om hon blir van att somna i vaggan själv. Med lugn och ro ikring sig. Hon hör ju fortfarande Tvn lite svagt och borde höra oss när vi går här nere. Vi har aldrig samsovit med henne eftersom hon var van att ligga själv när vi fick ta med henne hem från sjukhuset.

Nu är jag inte så korkad att jag tror att det alltid ska gå att lägga henne och sen är det bra, syftet är snarare att hon ska vänja sig att somna utan att vi är i samma rum. För förr eller senare är det så det ska vara även om jag inte vill flytta henne till eget rum riktigt än.



Det är förresten lite lustigt, det där påslakanet ni ser på bilden förälskade jag mig i så fort jag såg det på Tradera. Underbara Tradera. Jag vann budgivningen och snart kom paketet. Påslakanet med de söta älvorna var mitt! Packar upp det och tittar nyfiket på etiketten övertygad om att det skulle stå nåt chict där. NÄ, det kommer från Ikea!

2 kommentarer:

  1. Du börjar allt bli stora tjejen nu! Duktig är du också! Att du är en riktig söting behöver jag väl inte säga.....

    SvaraRadera