tisdag 27 mars 2012

Moas rum.

Som ni säkert märkt så är det oftast vid den här tiden jag gör inlägg. Nu har pappa gått och lagt sig, Moa har fått första nattmålet/sista kvällsmålet och jag har en liten stund för mig själv. Jag har alltid varit kvällspigg och konstigt nog är jag det fortfarande trots att det är ständigt minus på sömnkontot. Det som räddar mig är nog att jag tycker om att tupplura på dagtid. Älskar att sova middag och ännu mer nu när jag får ha en liten lillefis bredvid mig. En god vän förvarnade om att snart är den tiden förbi, snart får även jag dra barnvagn i tid och otid för att få henne att somna. Men inte än, så vi passade på idag att vila en seriös middag. Jag tog med Moa upp i sovrummet och sov middag med henne i vår säng, nåt som jag bara gjort enstaka gånger hittills. Men mysigt var det så det blir nog fler gånger.



Kvällen ägnades åt att äntligen göra klart Moas rum, hänga tavlorna som jag traderat hem och vimplarna jag sytt själv. Nu är det färdigt... ända tills det är dags att ta bort grejer när hon börjar gå och gärna vill dra ner saker!



 Tavlan med den fiolspelande ängeln är helt underbar! Runt tavlan med gunghästen har konstnärinnan skrivit dit en dikt; A Newborn Child.Vill du se mer av henne så kika in på hennes hemsida.




Kanske lite overkill att ha en fåtölj i hennes rum men då slipper vi i alla fall sitta på golvet när vi ska läsa sagor. Hon bor än så länge inne hos oss men jag funderar starkt på att ta fram gästsängen och sova med Moa i hennes rum. Kvalitetskontroll liksom.

2 kommentarer:

  1. Vilket fint rum!Precis min stil! =)
    Ja, det fotot på Enja blev riktigt sött =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag är riktigt nöjd med hur rummet blev. :)

      Radera