torsdag 16 februari 2012

Värdelös mamma

Så känner jag mig ikväll. Och så fort man är lite låg kommer ju allt annat oxå. Jag vill skydda henne från allt ont men det sprack ju redan för 10 veckor sen. Moa blir 38+0 idag. Jag kunde heller inte få igång nån amning trots idogt pumpande i nästan två månader. Så fort jag ska ge henne nappflaskan får jag ångest så jag sondar hellre! Och idag blev vi dessutom hemskickade från Uppsala så nu får hon ha ont några dagar till. Värdelös mamma.

6 kommentarer:

 1. När en prinsessa kommer 12 v för tidigt är det ingen som förväntar sej att det ska funka med mjölken. Det är ju liksom inte det normala att man ser sitt barn i en låda o sen ska man sitta med en maskin som en ko o få ut mjölk till den lilla i lådan. En onaturlig situation!
  O du kan ju absolut inte rå för att op blev flyttad!
  Jag vet att allt känns tungt o som att man aldrig kan få va "normal" mamma. Njuta av sin bebis utan massa problem. Men det kommer, jag lovar! Min prins är 4 mån o 3v (okorr) o nu den sista veckan har jag för första gången verkligen kunnat slappna av. Han har haft jätteproblem med magen, magknip, svårt o bajsa o bli av med gaserna vilket resulterat i en gråtandes/skrikandes bebis 90% av hans vakna tid. Men det vände o vart MYCKET bättre i söndags.
  Så hur tungt det än känns just nu så kommer det bli bra! O du är den bästa mamman som finns för din prinsessa!!
  Styrkekramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Blir bara så arg och ledsen ibland och då kommer ju allt igen. Som man trodde man var färdig med... Vad skönt att det vänt för er! Jag längtar efter den dagen. Tack för att du skriver och ger mig lite hopp en nattsvart kväll. Kramkram

   Radera
  2. Förresten; vad hände i söndags? Vände det av sig själv eller gjorde ni något. Min lilla är oxå väldigt trög i magen, inte hård men jättetrög. Det kan vara en bidragande orsak till bråcket. Hon får ju krysta så mycket.

   Radera
 2. Vi kom på i fredags att han fick laktulos på sjukhuset när vi fortfarande va inlagda så jag frågade bvc om det o hon tyckte vi skulle prova o det hjälpte verkligen!! Han sover tillochmed hela natten nu;) så vi hoppas att det "bara" va det, jobbigt för honom också att va så sur hela tiden:(
  Så är hon trög testa laktulos (prata med bvc/läkarn först) o är hon gasig minifom, det har prinsen 40 droppar före varje mat.
  Fortfarande så bryter jag ihop ibland vid minsta motgång,man har en hel del att bearbeta!
  Men ni står ju först i kön för op, o efter den kommer det kännas så mycket bättre. O det är så nära op ni kan komma nu! Sen är det mer "normala" bebisproblem, o dom kan man ta mycket bättre än bråck! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minifom kör vi med och lactulos står i skåpet. Vi tänkte prova efter op och se vad som händer. Bra att ni hittat nåt som funkar för er!! :)

   Är det inte mycket man förstår intellektuellt men det känslomässiga måste få tid att komma ikapp? Och att man därför rasar så lätt? Bara funderingar...

   Radera
 3. Ja precis, o under tiden på sjukhuset "förstod" jag inte att det va ok att gråta o va lessen. Att det inte va normalt att få barn så tidigt o på det sättet. Att jag faktiskt va sjuk o att lillprinsen faktiskt kunde ha dött.
  Så när vi kom hem o bråcket kom så kom allt för mej. Är massa känslor o tankar nu som jag måste "jobba" med.

  Tror det är så för dom flesta prematurflräldrar.?

  SvaraRadera