onsdag 27 juni 2012

Att skiljas är att dö en smula...

... även om det bara handlar om Moas bäbiskläder. Den där randiga pyjamasen hon hade natten innan andra operationen. Eller barbapapa-pyjamasen jag köpte när hon låg i magen. Eller den färgglada bodysuiten jag blev förälskad i på Tradera. För att inte tala om den randiga bodyn från P.O.P. Ska jag verkligen? Kanske spar några kläder ändå.

Men resten åker ut på Tradera. Man kan inte spara på allt. Minnena finns kvar och fotografier finns i överflöd. Varje dag går vi vidare, bort från sjukhustiden och litenheten. Och ändå finns det alltid med mig. Det är inte rim och reson i mina känslor men det är okej. Allt måste inte vara tillrättalagt. Think outside the box.

4 kommentarer:

 1. När jag kolla förra inlägget så scrolla jag först ner o kolla hur mk det va o så fick jag syn på Moa i den gula o tyckte den va så söt! Sen lästa jag att DU gjort den, imponerad!:) du är jätteduktig:)

  Jag kan inte heller sälja kläder än, tycker det är så mysigt att kolla på dom:) men efter sommarn har jag lovat sambon att jag ska börja:)

  Köpte den kizz bodyn moa har på sej till hugo igår:) och en rosa piké tröja;) hihi

  SvaraRadera
 2. Haha, tack. Singoallan blev riktigt bra! Håller på med en till nu i ett jättesött tyg. :)
  Idag har jag lagt ut en del kläder på Tradera men vissa plagg behåller jag, kan inte göra mig av med dom..

  Kizz-bodyn var em halvårspresent och uppskattas här hemma, allt måste inte vara sockersött.

  SvaraRadera
 3. Köpte en hwl del på tradera när vi låg inne, farligt m tradera app. Hade tänkt få tummen ur o sälja de plagg hon bara haft påsig lite så kan man ju spara favoriterna. Inför framtiden har jag köpt på mig massor i strl 56 men hon är inte riktigt där än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och snabbare än du kan ana har hon vuxit ur det! :)

   Radera