tisdag 19 juni 2012

Projektet och UAS.

Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag har sytt mössor. Fina små mössor som jag tänkte åka upp till Neo med.
Moas första mössa här i Gävle var så ful, hon såg ännu mer ut som en liten tomte än vad hon redan gjorde. Visst måste man väl få ha en fin mössa som sin allra första? Som förälder har man ju oftast inte hunnit köpt nån fin liten minimössa. Tänk vad bra om det då finns fina på avdelningen, som man dessutom får ta med sig hem som minne.


Jag har sytt i två storlekar som borde motsvara 28-30 veckor och 31-34. Har inget facit att gå efter så jag har gått efter Moa. De gula, gröna och lila är köpetyger och de andra är från linnen och tröjor som jag haft eller fått av vänner. Mjuka, sköna och med alla kemikalier borttvättade för länge sedan.
Jag mår bra av att ge saker till neo. Det känns som om jag har en skuld som jag betalar av på. Jag står i skuld till livet, turen, ödet eller slumpen, välj själv. Om ni bor i Gävle och har en tröja/ett linne etc. som ni tror skulle passa bra på ett pyttehuvud i form av en mössa så tar jag tacksamt emot. Gärna mönster på...

I övrigt så har vi varit på Ackis idag och träffat kirurgen som opererade Moas bråck för andra gången. Eftersom det är ovanligt att bråck kommer tillbaka och ännu ovanligare att det gör det på tjejer så ville han träffa Moa igen nu när det gått några månader. Moa fick idel beröm, ärren såg fina ut, Moa såg jättefin ut och allt var bara bra. Eller nja, han var inte så nöjd med hennes navels utseende. Jag som tycker det är den finaste navel jag nånsin sett på en bäbis och tusen gånger finare än hur det såg ut innan operationen.

Imorse fick jag alltså väcka Moa för att vi skulle hinna ner till Uppsala i tid. Kl 9:00 tyckte jag det var dags men det tyckt inte hon, hon sov som en stock. Jag lät henne sova till kvart över men sen lära jag väcka henne. Passade på att fota hennes morgonmin. Alltid en solstråle på morgonen. Tyvärr fick hon syn på mobilen ganska snabbt och då blev det mycket mer spännande att titta fokuserat på den än att le mot mamma.4 kommentarer:

 1. Å va fint gjort av dej! ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Win-Win liksom. Jag mår bra av att göra dom och förhoppningsvis blir någon glad av att få den... :)

   Radera
 2. Vilka fina mössor, enyas första köpemössa, var en likadan som dina lila fast grön, kan tyvärr inte sy själv, men heja dig som kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack. Riktigt roligt är det, och inte så svårt heller... :)

   Radera