söndag 3 juni 2012

Tankepaus.

Ibland behöver jag pausa, tänka tillbaka, titta på bilder, fundera över det gångna halvåret. Jag funderar på olika saker varje gång jag tar en sådan paus. Ibland kommer det en tår och ibland fnissar jag.
Alltid blir jag kär på nytt. I Moa och i Pär.

Idag när jag tittade på bilder från sjukhuset upptäckte jag (ja, faktiskt, inte förrän nu) att jag har väldigt många dåliga kort. Ni vet, tagna med enhandsfattning utan blixt. Moa på bröstet och jag alldeles myssömnig. Men jag kan inte radera dom. Kan. Inte. Radera. Inte ett enda. Inte än.


Att jag satt och tittade på bilder idag hade en annan anledning också. När jag plockade undan lite urvuxna kläder hittade jag igen Moas första byxor. Ett par rosarandiga som vi fick av grannarna när Moa föddes. Lappen är bortklippt så jag ser inte storleken men jag kan tänka mig att det är strl 38 på dom. Genast gick jag upp på övervåningen, tog fram ett par byxor hon använder nu och tog ett kort.


Lite skillnad va?! Galet. På bilden har hon hela outfiten på sig och bodyn sitter numera i ram tillsammans med hennes första egna mössa.


För övrigt håller jag på att förbereda ett mastodontinlägg till på lördag...

4 kommentarer:

 1. Hej hej
  Helt otroligt att dom var för stora för bara 6m sedan, lillskruttan som blivit så stor:)
  Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det börjar redan bli svårt att förstå hur liten hon var! Tänk när hon fyller ett år! :))

   Radera
 2. Så mysigt att titta på "då o nu" kläder:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och overkligt på nåt konstigt vis...

   Radera