tisdag 15 maj 2012

Ego-boost.

Har gjort något egoistiskt idag. Fast ändå inte. Kommer ni ihåg att min arbetsplats lovat sponsra neonatalen med lite saker? Det har dragit ut på tiden och blev inte så mycket som jag hoppats. Så jag kompletterade med det jag visste saknades. Jag ger i stort sett aldrig pengar till välgörenhet och då kan jag ju ge det här istället. På hemmaplan, till en väldigt god sak. Att underlätta för föräldrar som bor på sjukhuset med sina barn. Så långt allt väl.

MEN, det egoistiska var att jag berättade för personalen att jag bekostat en del av sakerna. Varför? Hade jag varit en "riktig" välgörare hade det inte spelat någon roll vem som givit vad, huvudsaken hade varit att sakerna hamnade på rätt ställe. Men glorian hamnade snabbt på sniskan, jag kunde inte hålla mig. Jag VILLE känna mig duktig, känna att jag gjorde skillnad. Och jag ville ha ett kvitto på att jag gjort nåt bra. Så jag var egoistisk och berättade. So shoot me.

Passade också på att lämna Moas tavla. Andra föräldrars tavlor var till stor tröst för mig när vi var på sjukan och nu är vi en av dom som förhoppningsvis tröstar andra.

4 kommentarer:

 1. Fin tavla, vad var det som fattades på avdelningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glas, porslin och bestick behövdes det mer av och gärna fräschare. Stekspadar, vispar och såna saker behövdes lika med kastruller och knivar. Köpte även durkslag, brickor, konservöppnare och såna saker. Sen kunde jag inte låta bli att köpa tre mobiler (utan musik) som de kan hänga över skötbordet i de rum långliggarna brukar bo. Och lite till..., :)

   Radera
 2. Bra gjort Anna. Känn dig nöjd ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det känns ju bra i hjärtat ska jag erkänna...

   Radera