torsdag 10 maj 2012

Regnsur!

När både jag och dottern fått i oss frukosten begav vi oss till en plantskola. Det var uppehåll och solen tittade fram då och då. Perfekt jobba-ute-väder. Hittar lite fina växter och ser fram emot plantering efter att Moa ätit lunch. Hon sovandes i vagnen och jag grävandes för glatta livet. Men när vi sitter i bilen på väg hem börjar det regna och har så gjort sen dess.
Så fort jag har städat ska jag ta mitt regnsura jag och lägga mig i ett bad!

6 kommentarer:

 1. Hej. Råkade hamna på din blogg av en slump och såg att ni också låg på neo på Ackis. Vår lillkille föddes 8 december (31+2) så vi måste nästan ha träffat på varandra. Kanske det var ni som hade den lilla bebisen brevis oss på intensiven? För vi såg aldrig det paret efter att vi fått flytta till samvården, å vad jag förstod det som i bloggen åkte ni till ett annat sjh.?
  I vilket fall, skönt att allt gått bra med lilla tjejen. Väldigt igenkännande läsning, bara de som varit på neo förstår vilka olika prövningar man ställs inför.

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att du skriver!
  Vi låg i den första iva-salen efter stora Slussen. Det låg tvillingflickor på samma sal. I "kuren" bredvid våran hann det ligga två bebisar under den vecka vi var där. Kanske ni var en av dom? Sedan åkte vi till vårt hemsjukhus i Gävle. Längtade tillbaka till Ackis nästan hela tiden...
  Visst är det som du säger; man kan aldrig förstå om man inte varit på Neo med sitt barn!

  Hur har det gått för er?

  SvaraRadera
 3. Ja där låg vi också, vi hade kuren närmast fönstret :) De första måste alltså varit vi eftersom Kasper kom den 8 dec. :) Ja jag läste att du inte hade blivit bemött på samma sätt i Gävle. Vet inte vad jag skulle tagit mig till i samma situation, jag minns mig själv som ett vrak på neo och om inte sköterskorna hade varit så tillmötesgående osv vet jag inte om jag hade klarat av det.

  För oss har det gått bra, vi kämpar på. Har haft lite magproblem, troligen pga av järntillskottet men har inga "men" för att han är lite för tidigt född än sålänge. Eller går ju också på koll med sjukgymnast och de tycker att han tittar lättare åt höger så vi har tränat att vända huvudet åt vänster. Men annars mår han bra och jollrar och utvecklas för fullt.
  Vad komiskt att jag lyckades hamna på din blogg när vi legat på iva samtidigt. Världen är liten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kasper, det ringer faktiskt en klocka. Låg ju och tittade på den där tavlan med namnen på ett antal timmar!
   Vi har exakt lika med Moa, hon föredrar att ligga på höger kind.

   Har för mig att jag hörde att ni fick flytta till samvårdsdelen, jag blev sååå avundsjuk. :)

   Radera
 4. Hoppas allt går vidare bra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till er! Kika gärna in igen. :)

   Radera